Εικόνες Υψηλής Ανάλυσης για την Ιστοσελίδα και το Blog σας Εντελώς Δωρεάν

Ένα από τα συχνότερα προβλήματα που αντιμετωπίζουν όσοι διαχειρίζονται μια ιστοσελίδα ή ένα blog είναι η εύρεση της κατάλληλης κάθε φορά φωτογραφίας. Η χρήση κατάλληλων, υψηλής ανάλυσης εικόνων είναι σημαντικό στοιχείο για την επιτυχία μιας ιστοσελίδας. Μια ωραία, ευκρινής εικόνα μπορεί να «μακιγιάρει» ένα μέτριο κείμενο ενώ αντίθετα μια κακή εικόνα μπορεί να ακυρώσει ένα καταπληκτικό κείμενο.

Σίγουρα θέλετε το καλύτερο για την επαγγελματική (ή και προσωπική) σας σελίδα, επενδύσατε πολλά στη δημιουργία ελκυστικού περιεχομένου, στη λειτουργικότητα και την ταχύτητα της ιστοσελίδας σας. Δεν είναι άδικο να αποτύχει το εγχείρημά σας εξαιτίας των εικόνων που επιλέξατε;

Στο διαδίκτυο υπάρχει πληθώρα εικόνων, για κάθε θέμα. Το πρόβλημα όμως είναι 1ον) πως δεν είναι όλες υψηλής ανάλυσης και 2ον) δεν είναι όλες δωρεάν. Ναι, και όμως, κάθε εικόνα που αναρτάται στο διαδίκτυο έχει και αυτή δικαιώματα ιδιοκτησίας.

Ευτυχώς για όμως υπάρχει λύση. Υπάρχουν αρκετές ιστοσελίδες, οι οποίες προσφέρουν υψηλής ποιότητας εικόνες εντελώς δωρεάν. Πάμε να δούμε 10 από αυτές!

 

 1. Gratisography

Μία ιστοσελίδα με μεγάλο αριθμό υψηλής ανάλυσης φωτογραφιών, ο κατάλογος της οποίας ενημερώνεται κάθε εβδομάδα.

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα κάνοντας κλικ εδώ

 

 1. PicJumbo

Άλλη μία ιστοσελίδα με μεγάλο κατάλογο εικόνων υψηλής ανάλυσης, που διατίθενται για προσωπική ή επαγγελματική χρήση. Επίσης, παρέχει τη δυνατότητα εγγραφής, ώστε οι νέες φωτογραφίες που προστίθενται στον κατάλογο να αποστέλλονται αυτόματα στο email σας.

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα κάνοντας κλικ εδώ

 

 1. IM Free

Μεγάλος αριθμός φωτογραφιών υψηλής ανάλυσης κατηγοριοποιημένες σε συλλογές/ κατηγορίες.

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα κάνοντας κλικ εδώ

 

 1. Snapwire Snaps

Η συγκεκριμένη ιστοσελίδα προσθέτει 7 νέες φωτογραφίες υψηλής ανάλυσης σε εβδομαδιαία βάση. Όλες οι φωτογραφίες είναι διαθέσιμες για προσωπικές και επαγγελματικές ιστοσελίδες. Κάνοντας εγγραφή στην ιστοσελίδα, οι φωτογραφίες έρχονται κατευθείαν στο γραμματοκιβώτιό σας κάθε εβδομάδα. Η αναζήτηση στην ιστοσελίδα είναι λίγο δύσκολη.

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα κάνοντας κλικ εδώ

 

 1. Unsplash

Η συγκεκριμένη ιστοσελίδα διαθέτει μεγάλη συλλογή εικόνων υψηλής ανάλυσης αλλά δυστυχώς δεν είναι όλες ανά πάσα στιγμή διαθέσιμες. Υπάρχει περιορισμός στον αριθμό των φωτογραφιών που μπορείτε να κάνετε download. Έχετε δικαίωμα να κατεβάσετε 10 φωτογραφίες κάθε 10 ημέρες (1/μέρα).

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα κάνοντας κλικ εδώ

 

 1. Flickr

Το Flickr είναι μία ιστοσελίδα στην οποία ανεβαίνουν καθημερινά σχεδόν 4 εκατομμύρια φωτογραφίες, κάνοντάς το τη μεγαλύτερη πηγή δωρεάν εικόνων. Το μειονέκτημα είναι πως δεν είναι όλες οι φωτογραφίες υψηλής ανάλυσης και ότι δεν διατίθενται όλες για κατέβασμα. Με λίγο ψάξιμο όμως σίγουρα θα βρείτε αυτό που ψάχνετε.

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα κάνοντας κλικ εδώ

 

 1. 500px

Η ιστοσελίδα αυτή είναι από τις πιο δημοφιλείς στην αναζήτηση φωτογραφιών υψηλής ανάλυσης διαθέτοντας εξαιρετικά μεγάλο αριθμό συλλογών. Στην ουσία δεν πρόκειται για δωρεάν υπηρεσία καθώς μόνο ένα μέρος της συλλογής τους διατίθεται δωρεάν σε όλους. Είναι τόσο μεγάλη αυτή η συλλογή όμως που σίγουρα κάτι θα βρείτε χωρίς να χρειαστεί να το πληρώσετε. Μεγάλο πλεονέκτημα ότι οι δωρεάν εικόνες έχουν την ίδια ποιότητα και ανάλυση με τις επί πληρωμή.

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα κάνοντας κλικ εδώ

 

 1. ISO Republic

Μεγάλη ποικιλία δωρεάν εικόνων υψηλής ευκρίνειας, σε εύκολη κατηγοριοποίηση. Παρέχει τη δυνατότητα εγγραφής στην υπηρεσία. Με αυτό τον τρόπο οι φωτογραφίες που προστίθενται στη συλλογή, έρχονται κατευθείαν στο email σας.

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα κάνοντας κλικ εδώ

 

 1. Pixabay

Μία εξαιρετική ιστοσελίδα με πλούσια συλλογή εικόνων υψηλής ανάλυσης, κατηγοριοποιημένες με τρόπο που καθιστά την αναζήτηση εξαιρετικά εύκολη και απλή διαδικασία για τον χρήστη.

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα κάνοντας κλικ εδώ

 

 1. JeShoots

Η ιστοσελίδα προσφέρει ποιοτικές, σύγχρονες φωτογραφίες, δωρεάν και επί πληρωμή. Οι φωτογραφίες είναι κατηγοριοποιημένες με τρόπο που καθιστά την αναζήτηση αρκετά απλή υπόθεση.

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα κάνοντας κλικ εδώ

No comments yet

Προσθέστε νέο σχόλιο

Plain text

 • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
 • Διευθύνσεις ιστού και e-mail μετατρέπονται αυτόματα σε παραπομπές.
 • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.