κειμενογάφηση

Εικόνες Υψηλής Ανάλυσης για την Ιστοσελίδα και το Blog σας Εντελώς Δωρεάν

Ένα από τα συχνότερα προβλήματα που αντιμετωπίζουν όσοι διαχειρίζονται μια ιστοσελίδα ή ένα blog είναι η εύρεση της κατάλληλης κάθε φορά φωτογραφίας. Η χρήση κατάλληλων, υψηλής ανάλυσης εικόνων είναι σημαντικό στοιχείο για την επιτυχία μιας ιστοσελίδας. Μια ωραία, ευκρινής εικόνα μπορεί να «μακιγιάρει» ένα μέτριο κείμενο ενώ αντίθετα μια κακή εικόνα μπορεί να ακυρώσει ένα καταπληκτικό κείμενο.

Πώς να αυξήσετε το engagement rate της σελίδας σας στο facebook

Τη σημασία των social media για την ανάπτυξη της επιχείρησής σου τη γνωρίζεις ήδη (κι αν δεν τη γνωρίζεις, σίγουρα την υποψιάζεσαι). Σήμερα δεν νοείται επιχείρηση, όσο μικρή ή μεγάλη κι αν είναι, που να μην επενδύει χρόνο και χρήμα στο social media marketing. Τα social media αναπτύσσονται ραγδαία και πολλαπλασιάζονται με γεωμετρική πρόοδο.

Κειμενογράφηση για e-shop

Ο κειμενογράφος είναι ένας συγγραφέας με ικανότητες χαμαιλέοντα· συνεχώς αλλάζει, προσαρμόζεται, εξελίσσεται. Σήμερα μπορεί να γράφει κείμενα για μια βιοτεχνία ρούχων, αύριο για εξειδικευμένες ιατρικές εφαρμογές και την επομένη κείμενα για συμπληρώματα διατροφής. Όλα απαιτούν συγκεκριμένες γνώσεις, εμπειρία, δεξιότητες και προσαρμοστικότητα εκ μέρους του κειμενογράφου ώστε το μήνυμα του κειμένου να μετουσιωθεί σε αγορά του προϊόντος ή της υπηρεσίας.

Σελίδες