Ποιοι είμαστε

Η εταιρία

Μέσα από την ανάπτυξη του κειμένου γεννιέται η δημιουργική ταυτότητα, γι' αυτό στη Scribia... πρώτα γράφουμε και μετά προωθούμε! Μόνο έτσι μπορούμε να συνθέσουμε το μήνυμα κειμένου-φωτογραφίας ώστε να εκφράζει πλήρως το προϊόν ή την υπηρεσία. Παράγουμε κείμενο/μήνυμα για όλα τα έντυπα και ψηφιακά μέσα, επικεντρώνοντας στο διαδικτυακό περιεχόμενο (web content, blog, advertorial) και στην ψηφιακή προώθησή του, μέσα από τα Social Media και τα AdWords. 

Προσφέρουμε τη δυνατότητα αγγλικής κειμενογράφησης και μετάφρασης των κειμένων σε τέσσερις επιπλέον γλώσσες (γερμανικά, γαλλικά, ιταλικά και ρωσικά). Ειδικευόμαστε στο ιατρικό και το ξενοδοχειακό κείμενο, ενώ διαθέτουμε πιστοποίηση από τη Google για AdWords, Google Analytics και Τουριστικό Digital Marketing. 

 

Πηνελόπη Τσίλη - Digital Content Strategist/Social Media Manager

Σπούδασα σε προπτυχιακό, μεταπτυχιακό και διδακτορικό επίπεδο στο Πάντειο Παν/μιο*. Παράλληλα με τη φοίτηση στη σχολή, ξεκίνησα και την «πρακτική» στην αγορά, όπου από πολύ νωρίς δραστηριοποιήθηκα αρχικά στη μετάφραση, και στη συνέχεια στην κειμενογράφηση και την εκπαίδευση. Από το 2004 συνεργάζομαι με τις εκδόσεις Δ.Κ ΕΠΕ, μεταφράζοντας σειρά βιβλίων εκλαϊκευμένης ιατρικής, ενώ το 2010 ξεκίνησα τη γνωριμία μου με το χώρο της εκπαίδευσης, σε συνεργασία με το  Aegean College και το ΚΕΚ «Εξέλιξη». Από το 2007, έχοντας εργαστεί σε δύο διαφημιστικές εταιρίες, άρχισα να αναλαμβάνω έργα κειμενογράφησης ως ελεύθερη επαγγελματίας, κι από τις αρχές του 2016 προχώρησα στη σύσταση της εταιρίας Scribia, που λειτουργεί  ως  content & marketing workshop. 

 *Κοινωνιολογία του Ελληνικού Κυβερνοχώρου, Διαδικτυακές Ταυτότητες και Εικονική Πραγματικότητα

 

Κώστας Τάλλιος - Digital Content Associate/Google Adwords Expert

Σπούδασα Διεθνείς & Ευρωπαϊκές Σπουδές στο Παν/μιο Μακεδονίας και Πολιτικές & Οικονομικές Επιστήμες στο ΕΚΠΑ. Έχω εργαστεί ως δόκιμος ερευνητής στο ΕΚΕΜ (Ελληνικό Κέντρο Ευρωπαϊκών Μελετών) Σπουδών, ως ειδικός αναλυτής στο Hey Group και στην Κυριάκου Ltd, καθώς και ως αρθρογράφος και δημοσιογράφος σε έντυπα και ηλεκτρονικά Μέσα.   

 

 

Συνεργάτες

Η εταιρία Scribia διατηρεί δίκτυο συνεργατών που περιλαμβάνει γραφίστες, web designers και μεταφραστές.