ΚΕΙΜΕΝΟΓΡΑΦΗΣΗ

Το περιεχόμενο του κειμένου είναι βασική προϋπόθεση για να ξεχωρίσετε στην τεράστια αγορά που «ανοίγει» το Διαδίκτυο. Η δυναμική του εξαρτάται από το  διαφημιστικό είδος γραφής, που είναι γνωστό ως κειμενογράφηση. Αν θέλετε το κείμενό σας να «μιλάει» στη γλώσσα των πελατών σας, τότε χρειάζεστε έναν κειμενογράφο. Η κειμενογράφηση μπορεί να εμψυχώσει  πραγματικά το κείμενο, να διεγείρει το ενδιαφέρον και να παροτρύνει την αγοραστική κατανάλωση. 

Στην keimenografisi.gr, έχοντας υλοποιήσει πολλά και διαφορετικά μεταξύ τους project (έντυπα και ψηφιακά), αναπτύσσουμε το περιεχόμενο κατά τέτοιο τρόπο, ώστε να: 

  • στοχεύει στη δική σας καταναλωτική ομάδα (target group)
  • εκφράζει τη φιλοσοφία και το πνεύμα του κοινού
  • καλύπτει τις επικοινωνιακές ανάγκες του κοινού
  • μετατρέπει τον αναγνώστη σε εν δυνάμει καταναλωτή 

 

Διαχείριση Περιεχομένου

Μια καλή επαγγελματική ιστοσελίδα χρειάζεται ένα «δυνατό» περιεχόμενο που να «μιλάει» στον αναγνώστη. Πλέον όμως χρειάζεται επίσης και αυτό που ονομάζουμε «δυναμικό περιεχόμενο». Περιεχόμενο δηλαδή που να μπορεί να ανανεώνεται, να προσαρμόζεται είτε να εμπλουτίζεται. 

Η ανανέωση του κειμένου και του οπτικοακουστικού υλικού, ακόμη κι όταν δεν απαιτείται από τις ίδιες της ανάγκες της ιστοσελίδας, χρειάζεται να γίνεται έτσι κι αλλιώς ανά μία τριετία. Το νέο περιεχόμενο κρατάει επίκαιρη την πληροφορία και το ενδιαφέρον των αναγνωστών, πιο ζωηρό. 

Η ανανέωση του κειμένου και ο τακτικός εμπλουτισμός της ιστοσελίδας απαιτεί αυτό που λέμε «Διαχείριση Περιεχομένου», συνδυασμό δηλαδή κειμενογραφικών και τεχνικών γνώσεων. Στην keimenografisi.gr παρέχουμε την υπηρεσία αξιόπιστα και ολοκληρωμένα. Για εμάς η ιστοσελίδα είναι σαν ένας ζωντανός εμπορικός κατάλογος, σαν ένα διαφημιστικό φυλλάδιο, σαν ένα εικονογραφημένο βιβλίο. 

Όλα έχουν μια συνοχή. Όλα πρέπει να βγάζουν ένα νόημα. Κείμενα και οπτικοακουστικό υλικό συμμαχούν για να παραδώσουν το μήνυμα ξεκάθαρο και σαφές. Συνοπτικά και περιεκτικά, όπου χρειάζεται. Αναλυτικά και πιο περιγραφικά, όπου μάς επιβάλλεται. Αρκεί να προσελκύουν το ενδιαφέρον του αναγνώστη που είναι πάντα εν δυνάμει πελάτης.

 

ΚΕΙΜΕΝΟΓΡΑΦΗΣΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ - ΚΟΣΤΟΣ