Μήνυμα σφάλματος

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls στην menu_set_active_trail() (γραμμή 2405 του /var/www/vhosts/keimenografisi.gr/httpdocs/includes/menu.inc).

Testimonial #3

Αγαπητή Πηνελόπη, θα θέλαμε να σε ευχαριστήσουμε ιδιαιτέρως για την εξαιρετική κειμενογράφηση της ιστοσελίδας μας (κείμενα, διάρθρωση ενοτήτων, συμβουλευτική), καθώς και για τις άλλες διαφημιστικές εργασίες (σλόγκαν, κάρτα, φυλλάδια) που ανέδειξαν τις δικές μας εντυπωσιακά. Με την κατάρτισή σου στο ιατρικό περιεχόμενο, το project έτρεξε πολύ πιο γρήγορα απ' ό,τι αναμέναμε, αποδίδοντας τα μέγιστα σε επίπεδο ύφους, γλώσσας και απήχησης στο κοινό.

Επέδειξες επαγγελματισμό, συνέπεια και ευστροφία και γενικά μάς έκανες να αισθανθούμε εμπιστοσύνη και ασφάλεια. Πιστεύουμε ότι η συνεργασία μαζί σου μπορεί να μας βελτιώνει και να μας εμπλουτίζει συνεχώς, γι' αυτό όχι μόνο επενδύουμε στη συνέχισή της, αλλά τη συστήνουμε ανεπιφύλακτα -με κάθε ευκαιρία-, στο φιλικό και κοινωνικό μας κύκλο.

 

Μιχάλης Σαμαράς - Φυσικοθεραπευτής